Pod povećalom MW-a

Pandemija je bila generalna proba, izjava glavešine Pfizera

Autor: Ljubica Šaran

Zamislite situaciju u kojoj moćnici koji najviše zarađuju na tuđoj nevolji, na tuđoj bolesti i na činjenici da je zdrav čovjek gubitak novca – da takvi uvjetuju međunarodne zakone s kojima se pogoduje njihovoj dugoročnoj i masovnoj zaradi na cjepivima te kemijskim, operativnim, radiološkim i GM tretmanima koji se danas nazivaju “moderna medicina”, dok se prirodna medicina – koja se ne može patentirati i na kojoj se ne može zaraditi – smatra nepoželjnom nadriliječničkom, vračarskom idiotarijom vrijednom osude i ismijavanja. E pa, mi danas živimo u takvom svijetu, a osobe s izrazitim karakternim manama, poput Pfizerovog Alberta Bourle nam kroje sudbinu i na tome zarađuju do besvijesti.

Ovakvi nam vise nad glavom – poput giljotine i mi im se prepuštamo.

Pfizer je super moćna multinacionalna tvrtka o kojoj nemam reći ništa dobroga, zapravo o ovoj mutljavini od farmaceutike mogu reći samo najgore, naime naime Pfizer – druga najveća kompanija farmaceutskog oligopola je 2009. platio 2,3 milijarde dolara zbog dotadašnje najveće farmaceutske prevare u povijesti Sjedinjenih Država. Naime Pfizer je lagao o učincima analgetika Bextra iako analgetska svojstva ovoga lijeka uopće nisu bila provjerena, klinički ispitana niti je spomenuti za to bio osmišljen, pa ipak Pfizer je na njemu zarađivao na veliko.

Znači imamo tvrtku koja proizvodi “lijekove” koji ne vrijede pišljiva boba i pri tome muzu bolesne ljude kojima je pomoć potrebna.

Strava!

No to je samo početak priče.

Pfizer se, poput cijele farmakomafije, razmahao tijekom “kurone”, i samo na prodaji cjepiva protiv “kurone” 2021. je zaradio koliko na kompletnoj prodaji lijekova tijekom 2020. godine – što iznosi 41 milijardu dolara. Da biste shvatili koliko je to novca, podsjetit ćemo da je EU planirala izdvojiti 18 milijardi eura za rat u Ukrajinu tijekom ove godine.

I na koncu ne zaboravimo najvažnije.

Sramotno!

Pfizer je uhvaćen na “nedjelu” jer su istraživački novinari Veritasa snimili Jordona Trishtona Walkera u priznanju kako Pfizer namjerno mutira viruse kako bi na njima lijepo zaradio. Inače Walker je direktor istraživanja i razvoja strateških operacija i mRNA znanstvenog planiranja u svjetski poznatom Pfizeru.

Iako bi neupućeni mogli očekivat da će se takvo otkriće sankcionirati primjereno zakonu, ništa se nije dogodilo osim što je Walker dobio nogu, a biznis se nastavio po uobičajenome.

Sad vam mora biti jasno u kakvom psihopatskom društvu živimo.

Vukovi znaju da im cjepivo ne treba, a stoka nek se cijepi.

I sad opet dolazimo do Bourle koji ne samo da smišlja nove još poduzetnije i isplativije sheme već mrtav hladan zaključuje kako se JOŠ UVIJEK NIJE CIJEPIO.

A nas tko šiša.

Kad “vukovi” kolo vode, a janjci sve bliže klaonici.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.