Pod povećalom MW-a

Predsjednik Azerbejdžana uništio BBC pred kamerama!

Autor: Ljubica Šaran

Zapadnjački mainstream mediji i najčitaniji alt mediji su u rukama nekolicine bogatih prdonja s masivnim karakternim poremećajima koji zadiru u psihopatiju. U zadnjih 20 godina takvi mediji i njihovi cenzori su palili i žarili medijskim prostorom sve do trenutka dok istina nije počela izlaziti na vidjelo uz pomoć građanskog novinarstva i viralnih objava političara, javnih ličnosti i buntovnika s razlogom koji ne “puše” zapadnjačku politiku i njihovo ludilo. Fantastičan primjer je nedavni intervju azerbejdžanskog predsjednika koji je novinarku BBC-ja otvoreno rekao da laže i to s pravom.

Bravo majstore, tako se to radi!

BBC je britanska državna štraca od dalekovidnice koja gubi na desetke milijuna funti svaki mjesec zbog gubitaka pretplatnika jer od objektivnog izvještavanja nije ostalo ni “o”. BBC-ju ne cvjetaju ruže čak ni u intervjuima, nedavno smo imali priliku vidjeti kako je Elon Musk “rastaracao” BBC-jevog novinara objašnjavajući mu da laže koliko je dug i širok, a jadni novinarčić je na koncu podvio “rep među noge” te je bio manji od makova zrna jer – gle čuda – nije znao kako reagirati na činjenice.

BBC mjesečno gubi devet do 12 milijuna funti jer pretplatnici prestaju s plaćanjem programa zbog laganja i propagande. Mašala!

Čini se da je to postalo pravilo za BBC-jeve intervjue jer je to isto samo puno direktnije napravio i predsjednik Azerbejdžana Ilham Aliyev koji je britanskoj novinarki otvoreno rekao da laže kada ga je ona optužila za kršenje slobode medija govora i objava na internetu, a nije mogla navesti ni jedan primjer.

Do sada smo jedino imali priliku slušati ovakve stvari od ruskih političara i glasnogovornika vlade, no čini se da je ljudima dosta idiotarija, psihopatije i propagande te da su naučili kako se najbolje nositi s lažljivim novinarima – s činjenicama.

Hajmo pogledati ovaj fantastičan isječak spomenutog intervjua.

Tako se to radi.

Nadamo se da ćemo u budućnosti imati još ovakvih svijetlih primjera koje ćemo rado podijeliti s vama.

Ako vam se sviđaju ovakvi uraci, pratite i poduprite naš kanal na TikToku i na Rumblu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.