Tag: електрична вселена

Електричната вселена и шумановата константа

Автор: Ѓоре Андреев Matrix World Благодарение на некои уникатни сојства и карактеристики како и деликатниот баланс кој се одржува преку мноштво од сложени механизми, планетата земја е еден многу сложен екосистем преполн […]