Tag: Ѓоре Андреев

БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОС НА ЕНЕРГИЈА – Теслината кула клуч за иднината

Автор: Ѓоре Андреев Matrix World “Ако природата е голема мачка, тогаш кој ја влече за опашката?„ – Никола Тесла Наједностаниот, најкраткиот и најпрецизниот опис на Никола Тесла би гласел: Човекот кој ја измисли денешницата […]

H.A.A.R.P

Автор: Ѓоре Андреев Matrix World Најголемиот непријател на знаењето не е незнаењето, туку илузијата дека поседуваме знаење – Stephen Hawking. Во последните неколку недели главна тема на дискусија беа поплавите кои го […]