Oznaka: DARPA

H.A.A.R.P

Автор: Ѓоре Андреев Matrix World Најголемиот непријател на знаењето не е незнаењето, туку илузијата дека поседуваме знаење – Stephen Hawking. Во последните неколку недели главна тема на дискусија беа поплавите кои го […]